Permis pentru viitor – ┼čcoala de ┼čoferi pentru tineri din medii defavorizate

4 ianuarie 2020
Autor

Permis pentru viitor ÔÇô ├«nscrieri p├ón─â ├«n 25 ianuarie

Prin programul Permis pentru viitor se acoper─â costurile ╚Öcolii de ╚Öoferi pentru tineri cu posibilit─â╚Ťi materiale reduse, pentru care permisul de conducere este o condi╚Ťie sau poate fi un avantaj ├«n ob╚Ťinerea unui loc de munc─â sau ├«n men╚Ťinerea ╚Öi extinderea atribu╚Ťiilor de serviciu existente.

Se pot ├«nscrie tineri din medii defavorizate, cu v├órste cuprinse ├«ntre 17 ╚Öi 25 de ani, care doresc s─â ob╚Ťin─â permis de conducere de orice categorie (B, C sau D, inclusiv tractoare agricole sau forestiere, troleibuze ╚Öi tramvaie).

Solicit─ârile de finan╚Ťare pot fi depuse online sau prin po╚Öt─â p├ón─â la data de┬á┬á25 ianuarie 2020.┬áFondul programului este de 75.000 lei. Detalii ╚Öi formular de ├«nscriere:┬áhttps://pentrucomunitate.ro/ro/permis

├Än cadrul celor patru edi╚Ťii ale programului┬áde┬áp├ón─â acum, ├«ntre anii 2015-2019, 70 de tineri au ob╚Ťinut permis de conducere: 60 categoria B, 8 categoria C, 1 categoria B96 ╚Öi un carnet categoria B, automobil adaptat pentru persoane cu dizabilit─â┼úi. Al╚Ťi 47 de┬ábeneficiari sunt programa╚Ťi pentru sus╚Ťinerea examenului sau se afl─â ├«n diferite faze ale cursurilor ╚Öcolii de ╚Öoferi.

Programul Permis pentru viitor este organizat anual pe baz─â de concurs de proiecte de c─âtre Funda╚Ťia Pentru Comunitate,┬ádin fondurile puse la dispozi╚Ťie de MOL Rom├ónia. ├Än cei patru ani de la prima lansare ├«n 2015, programul Permis pentru viitor a fost premiat de dou─â ori pe plan na╚Ťional: la Gala Societ─â╚Ťii Civile 2018 ╚Öi la Romanian CSR Awards 2017.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


7 + trei =

Caut─â