Veşti despre „Game of Thrones”, sezonul 3

13 iunie 2012
Autor

Abia s-a terminat sezonul doi şi iată că au apărut informaţiile despre sezonul următor, deşi el n-a intrat efectiv încă în producţie. Site-ul celor de la Creative Cow a anunţat că Robert McLachlan se va alătura echipei tehnice a serialului pentru două episoade din sezonul trei. Pentru cine nu ştie, McLachlan a făcut minuni pentru serialul „Millennium”, al lui Chris Carter („X-Files”), aşa că este aşteptat cu mare interes de către fani. În rest, informaţiile tehnice nu mai vorbesc decât de realizatorul David Nutter, care a lucrat şi el pe vremuri la „Millennium”, şi de faptul că „Winter Is Coming” nu va mai beneficia de serviciile lui Alan Raylor („Thor 2”).

HBO a anunţat că va scoate la vânzare o copie în mărime naturală a Tronului de Fier, care va fi vândută la preţul de 30.000 de dolari. Mă întreb cât a dat Nemira pentru acel tron cu care a câştigat popularitatea târgului Bookfest de anul trecut.

„Game of Thrones” este pentru moment seria cea mai piratată a anului 2012, cu 3,9 milioane de descărcări pe episod şi o medie de 4,2 milioane de telespectatori. Spre comparaţie, următoarele seriale din clasamentul „Torrentfreak” sunt „How I Met Your Mother”, cu 2,8 milioane de descărcări pe episod şi „The Big Bang Theory” cu 2,7 milioane de descărcări.

În fine, PrivateMajor oferă pe internet o hartă care trasează evoluţia principalelor personaje ale seriei. O variantă de înaltă rezoluţie o puteţi găsi aici.

harta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci - 4 =

Caută