Şcoală de elfi

31 octombrie 2011
Autor

Asta mi s-a părut tare de tot şi mi-a reamintit bancul acela cu Boc dat afară de la Şcoala de hobbiţi pentru că era prea mic! De fapt, nu este vorba de un loc care produce elfi, ci doar de unul care studiază în mod serios popoarele feerice – elfi, pitici, gnomi, hobbiţi… Unde se află acest loc? Păi în Islanda, unde, de 20 de ani, fondatorul şcolii Magnus Skarphéðinsson – frate al ministrului islandez al afacerilor externe – strânge mărturii ale persoanelor care au avut întâlniri de gradul III cu elfii sau cu alte spirite ale naturii.

Până acum, Magnus a strâns peste 700 de mărturii de la persoane care jură să nu fi fost sub efectul alcoolului, drogurilor şi că nu sunt mincinoşi patologici. Se pare că există 13 tipuri de elfi, două de pitici şi trei de popoare ascunse. „N-aş fi crezut niciodată că voi face o şcoală de elfi, mărturiseşte Magnus, dar eram tot timpul întrebat în ce constă metoda mea de studiu, aşa că i-am chemat pe toţi amatorii să vină în fiecare vineri. Aşa a început…”

8.000 de persoane au frecventat până acum şcoala lui Magnus şi au absolvit-o, obţinând o diplomă în toată regula ce-i califică în „studii şi cercetare asupra elfilor şi a altor popoare invizibile”.

Vorba reclamei: ne băgăm? Poate aflăm, ca în bancul acela, cum îl cheamă pe piticul ăla neamţ care ne ascunde obiectele. (Pentru necunoscători, răspunsul este: Alzheimer!)

Elf

4 comentarii la "Şcoală de elfi"

 1. Marianne on 31 octombrie 2011 at 14:32

  Pe cand, oare, o scoala de troli?

 2. Viorel Pîrligras on 31 octombrie 2011 at 21:30

  Când mă uit la clasa politică, văd numai troli. Şi n-au nici şcoală!

 3. Băne on 5 noiembrie 2011 at 1:07

  Foarte tare iarba, frate! In Islanda 😉
  Uite si niste pietre (nu stiu daca sunt magice):
  http://www.darkroastedblend.com/2011/09/sensational-rock-formations-moeraki.html

 4. graphite on 7 noiembrie 2011 at 23:11

  bolovanii de Moeraki sunt de pus in muzeu. Si bolovanii de Parlament romanesc, de pus in formol, cu etichete „asa NU” pentru posteritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 + = paisprezece

Caută