Neil Gaiman cântă!

2 noiembrie 2011
Autor

Recital de excepţie luni seara, 31 octombrie, la emisiunea TV „The Late Late Show with Craig Ferguson”.

Neil Gaiman, Amanda Palmer, Moby şi Stephen Merritt cântă „Science Fiction Double Feature” din The Rocky Horror Picture Show.

Amanda Palmer (cunoscută şi ca Amanda Fucking Palmer!) este un star popular mai ales pentru activitatea sa în duo-ul muzical „The Dresden Dolls”, Stephen Merritt este un cantautor cunoscut în lumea muzicală occidentală în care a evoluat multă vreme alături de formaţia sa “The Magnetic Fields”. Merritt a compus şi muzica şi versurile muzicalului „Coraline”, după romanul lui Gaiman, prezentat de MCC Theater în 2009 pe Broadway. Moby este un muzician complet, abordând toate genurile – de la rock, punk şi heavy metal la dance, până la techno şi chiar ambiental. În 1996 a cântat în România la Sala Polivalentă, în 2009 la „B’estfest Aftershock” şi va fi prezent şi anul acesta la „The Mission Dance Weekend”, ce se va desfăşura la Năvodari, în perioada 5-6 august. Cât despre Neil Gaiman, să nu cumva să mă întrebaţi cine e Gaiman, asta înseamnă că aţi nimerit accidental pe această pagină şi SF-ul vă este total necunoscut!

Urmăriţi aşadar aici interpretarea celor patru, cu un accent deosebit pe partitura pianistică a lui Gaiman!

amanda gaiman moby merritt

palmer si gaiman

Amanda Palmer şi Neil Gaiman

3 comentarii la "Neil Gaiman cântă!"

  1. MAXIM on 2 noiembrie 2011 at 22:43

    La classe! 🙂

  2. Băne on 5 noiembrie 2011 at 1:16

    Piesa a sunat bine (Amanda Palmer are o voce beton!). Ma intreb, insa, cat o fi studiat Neil Gaiman pentru cele 3 note 😀

  3. Viorel Pîrligras on 5 noiembrie 2011 at 1:19

    Şi Merritt are voce de gnom… 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


şase - = 2

Caută