Hobbiţii flămânzi vor muri de foame

21 noiembrie 2011
Autor

O cafenea din Birmingham a încasat recent o lovitură, fiind somată să schimbe numele localului –Hungry Hobbit – altfel va fi dată în judecată. De ce? Păi, dacă nu ştiţi, vă spunem noi: Stăpânul Inelelor, Frăţia Inelului, Cele Două Turnuri, Întoarcerea Regelui şi numele, personajele, evenimentele, articolele şi locurile referitoare la acestea sunt mărci înregistrate ale The Saul Zaentz Company – Tolkien Enterprises. Proprietarii sunt foarte descumpăniţi, pentru că schimbarea numelui ar aduce după sine şi schimbarea meniurilor, a elementelor de decor, a faţadei clădirii… Mirarea mare este însă că această cafenea există de şase ani şi a schimbat deja doi proprietari, aşa că reacţia tardivă pare ciudată. În mod ironic, J.R.R. Tolkien şi-a petrecut o parte a copilăriei la mai puţin de 200 de metri de clădire.

Aşa că vedeţi pe unde vă creşteţi hobbiţii… Mai la fereală, băieţi, mai la fereală… Ochiul sauronic al „Tolkien Estate” scrutează orizontul!

hungry hobbit

3 comentarii la "Hobbiţii flămânzi vor muri de foame"

 1. Băne on 21 noiembrie 2011 at 18:23

  Ce mai bulshit!
  Uite o stire misto (total off-topic :D)
  http://www.gizmag.com/gas-stations-in-space/20557/
  Iti dai seama? Se face benzinarie in spatiu maaah! Putem sa ne parcam acolo racheta cu numere de Bulgaria si sa tragem de o cafea toata ziua 😀

 2. Viorel Pîrligras on 21 noiembrie 2011 at 19:24

  Ce benzinărie?! Am două obiecţii: că „ziua” e discutabilă în cosmos şi că nu ştiu dacă mi-ar plăcea să-mi beau cafeaua cu globu-n cap!

 3. Anna on 22 noiembrie 2011 at 20:52

  Ai dreptate. Eu, una, n-aş bea cafea de loc. Am observat că dacă beau cafea când e întuneric afară … nu mai pot să dorm dup-aia. Ca să nu mai spun că ar fi şi lună plină… 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


şapte - = 2

Caută