Cosmogonii – seria nouă. Albumul 2

7 octombrie 2011
Autor

Continuă şi se complică.

10 comentarii la "Cosmogonii – seria nouă. Albumul 2"

 1. Al. Ioan on 7 octombrie 2011 at 22:37

  Am râs copios, mai ales la cea dintâi, cu wc-ul şi impoderabilitatea.

 2. Andreescu Serban on 8 octombrie 2011 at 8:28

  Ma bucur ca este un loc unde pot sa-ti vad stripurile.Vazut,citit,placut.Pai, astept si restul ca mi-ai deschis pofta…A fost o surpriza placuta sa constat ca ai abordat o idee noua.
  Spor la treaba, Viorel!

 3. Viorel Pîrligras on 8 octombrie 2011 at 9:50

  Mulţumesc pentru aprecieri. Mă bucur că am devenit molipsitor. Spor la treabă şi ţie! Să-ţi vedem cât mai curând creaţiile!

 4. Serban A on 13 octombrie 2011 at 11:00

  Creatiile mele se vad greu in domeniul bd.Cu toate ca am revenit in bd anul acesta cu mai multe aparitii.Am scos un album de 48 pag, format franco-b, tiparit in Italy, dar in prima editie este sub 1000 de exemplare.Am mai publicat cate o paginuta in tanara revista Comics de pe net si acum in oct. imi apare in „Luminita” un serial cu povestile lui Creanga( care a facut valuri printre editori si vreo 3 s-au napustit sa-l preia ).Nu am avut aparitii la nivel mare de difuzare. Vorba lu’ Terminator : I’ m back !
  Ca de obicei, sigur tu n-o sa vezi la chioscul tau de ziare albumul meu si
  nici revista Luminita ca sa urmaresti cu sufletul la gura serialul meu…Si o sa crezi ca nu am publicat nimic…A, si inca ceva : sa ma laud si eu. Albumul meu amintit mai sus, a fost selectat si prezentat la targul de carte din octombrie de la Madrid.Selectia cine crezi ca facut-o ?Raspuns:ICR-ul. Au gresit si cu mine de m-au ales…

 5. Viorel Pîrligras on 13 octombrie 2011 at 11:12

  Eu cred că este un cerc vicios, care nu aduce beneficii nimănui: albumul tău, de care eu, ca fan BD, nu ştiu, nu ajunge în zona de distribuţie a mea, aşa cum nu ajunge nici în zona de distribuţie a altor eventuali fani-cumpărători. El nu se va vinde aşadar şi editorul va trage concluzia că BD-ul nu merge. Deci nici nu-l va aprecia, nici nu va mai edita aşa ceva. „Luminiţa” nu e important să ajungă la fanii BD, e important să ajungă la publicul-ţină a acestei reviste, în cazul de faţă – copiii, pentru a-şi atinge scopul. Mai târziu, poate vei reuşi să le strângi într-o culegere şi pentru fanii-colecţionari de BD.
  Felicitări pentru participarea albumului la târgul de carte de la Madrid şi felicitări şi ICR-ului care a „greşit” selectându-ţi albumul.
  PS: Cum se numeşte albumul şi de unde poate fi procurat?

 6. Serban A on 13 octombrie 2011 at 15:58

  Iata date tehnice ale albumului : autor (al ideii si textului)-Gheorghe Vartosu,titlul -O inima de broscuta, editura Adenium.Numele meu nu este pe coperta (sunt „inauntru” amintit)
  Stiu ca a fost distribuit la libraria Adevarul.Incearca acolo.Albumul ai sa-l recunosti usor deoarece este „cel mai tare „din toata libraria …Vezi ce modest am ramas ?

 7. graphite on 13 octombrie 2011 at 20:21

  Păi şi la Cluj iar n-ajunge nimic? Fă ceva, Şerban: o adresă pentru comenzi şi solicitări online, un site de promovare, orice. Hai, să mai citim şi BD care să merite citite! Apropo de ce merita citit, bravo pentru stripuri, Viorel. La mai mare, la mai mult!

 8. Viorel Pîrligras on 13 octombrie 2011 at 21:09

  Mulţumesc şi eu pentru aprecieri – sunt doar nişte stripuri fără mari pretenţii, decât de a stârni zâmbete.

 9. Serban A on 14 octombrie 2011 at 8:13

  Multumesc pentru interes. In proiect este si site de promovare si solicitari online, dar trebuie sa mai asteptam.E treaba editorului.Incearca la librariile Adevarul din Cluj.Daca
  nu gasesti, da-mi datele de axpediere si o sa vorbesc cu editorul sa-ti trimita direct.
  Treaba o sa prinda contur dupa ce scoatem si continuarea, tomul 2. Proiectul suna bine, are vreo 10 albume.

 10. Băne on 14 octombrie 2011 at 19:26

  „Urzeala tronurilor” – mortala! Mult succes, coa’e (coane, evident) 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + patru =

Caută